Boudoir-kuvaus

 Itselle tai lahjaksi!

Boudoir-kuvilla on monta eri tarkoitusta. Boudoir-kuvaukseen voi mennä esimerkiksi merkkipäivän kunniaksi. Kuvauspaketti voi olla myös muisto jostakin elämän kohokohdasta, tai palkkio esimerkiksi painon pudotuksesta. Kuvaus sopii myös huomenlahjaksi tulevalle puolisolle tai odottavalle äidille.

”Tätä kuvausten jälkeistä oloa ja fiilistä ei voi sanoin kuvata!
Kuvauksissa rentouduin ja unohdin kaiken muun.
Varmaankin paras asiakaskokemus koko mun elämäni aikana.”

– Kosmetologi JanniSusanna –

Boudoir-kuvauspaketti kuvataan Tampereella Katri Kallio Photographyn studiossa. Kuvauksissa teemme sinulle toiveidesi mukaisen   kuvausmeikin ja kampauksen. Myös rock-henkisempi tyyli onnistuu! Kuvauksista saat esikatselukuvat sähköpostiisi, joista saat valita neljä mieluisinta kuvaa, jotka saat käsiteltyinä itsellesi sähköpostitse. Kuvaustiimi on työskennellyt yhdessä Rock’n’tits-valokuvausprojektin myötä, missä Katri toimii pääkuvaajana.

Kuvat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jotta jokaisen oma persoona ja ideat pääsevät kukoistamaan lopputulokseksessa. Alla esimerkkikuvia Kosmetologi JanniSusannasta.


Kuvauspäivänä studiolle tullessa kannattaa valita päälle löysät päällysvaatteet, ettei iholle tule painaumia ennen kuvausta. Kuvaukseen varaamme aikaa 2 tuntia. Siinä ajassa teemme sinulle meikin, kampauksen ja kuvauksen. Valitse kuvaukseen mukaan kattava määrä alusvaatteita, jotka istuvat sinulle. Mukaan kannattaa ottaa myös mekkoja, koruja, muutamat korkokengät, stay-upit ja aamutakin tai mitä ikinä keksitkään! Voit kysyä lisää esimerkkikuvia kuvausksista alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Seuraava kuvauspäivä on 3.2! Varaa oma aikasi alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kuvastiimimme kuuluu kolme ammattitaitoista naista:
Kuvaus: Katri Kallio Photography
Meikki: Anna Helsted
Kampaus: Salla Väisänen

Kuvauspaketin hinta alk. 259€ (sis.alv.24%)
(Sisältää. Meikkauksen, kampauksen ja kuvauksen)

Kuvaukset sovitusti!
Varaus kuvauksiin on sitova! 

Varaukset ja tiedustelut:

Create a website or blog at WordPress.com