BOUDOIR

Boudoir-kuvilla on monta eri tarkoitusta. Ne sopivat loistavasti esimerkiksi huomenlahjaksi tulevalle puolisolle tai muistoksi odottavalle äidille. Boudoir-kuvaus voi olla myös lahja itselle vaikkapa merkkipäivän juhlistamiseksi, tai palkkioksi painon pudotuksesta.

”Tätä kuvausten jälkeistä oloa ja fiilistä ei voi sanoin kuvata!
Kuvauksissa rentouduin ja unohdin kaiken muun.
Varmaankin paras asiakaskokemus koko mun elämäni aikana.”

– Kosmetologi JanniSusanna –

Boudoir-kuvauspaketti toteutetaan Tampereella Katri Kallio Photographyn studiossa Tampereen keskustassa. Kuvauksissa teemme sinulle toiveidesi mukaisen   kuvausmeikin ja kampauksen. Myös rock-henkisempi tyyli onnistuu! Kuvauksista saat esikatselukuvat sähköpostiisi, joista saat valita neljä mieluisinta kuvaa, jotka saat käsiteltyinä itsellesi sähköpostitse. Kuvaustiimi on työskennellyt yhdessä Rock’n’tits-valokuvausprojektin myötä, missä Katri toimii pääkuvaajana. Kuvat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jotta jokaisen oma persoona ja ideat pääsevät kukoistamaan lopputulokseksessa. Kuvauksissa Katri ohjeistaa sinua ja auttaa poseraauksien kanssa, aikaisempaa kokemusta kuvauksista ei tarvitse olla.

Kuvauspäivänä studiolle tullessa kannattaa valita päälle löysät päällysvaatteet, ettei iholle tule painaumia ennen kuvausta. Kuvaukseen varaamme aikaa 2 tuntia. Siinä ajassa teemme sinulle meikin, kampauksen ja kuvauksen. Valitse kuvaukseen mukaan kattava määrä alusvaatteita, jotka istuvat sinulle.Mukaan kannattaa ottaa myös mekkoja, koruja, muutamat korkokengät, stay-upit ja aamutakin tai mitä ikinä keksitkään!

Kuvastiimimme kuuluu kolme ammattitaitoista naista:
Kuvaus: Katri Kallio Photography
Meikki: Anna Helsted
Kampaus: Salla Väisänen

Varaa oma aikasi mailitse katri(a)katrikalliophotography.com

 

 

Create a website or blog at WordPress.com