KAMERAN TAKANA

Ystäväni soittivat bändeissä ja halusin mukaan keikkareissuille, joten aloin valokuvaamaan heitä. Silloin tajusin, että tämä on mun juttu!

Ensimmäisen oikean järjestelmäkamerani sain 15-vuotiaana lahjaksi ja nyt kamera on kulkenut kädessä jo lähemmäs 10 vuotta. Kamera kasvoi lähes heti käteeni kiinni ja huomasin, miten pystyn hyödyntämään sitä tarinan tilanteiden tallentamiseen, kerrontaan ja kauniisiin hetkiin.

Vahva kiinnostus esittävään taiteeseen kuten sirkukseen, burleskiin, näyttäviin asukokonaisuuksiin, estraditekniikan luomiin illuusioihin, musiikin- ja taiteen erimuotoihin ja ihmisten kuvaamiseen syntyi jo nuorena.

Kiinnostuksen kohteet ajoivat minut opiskelemaan ja työskentelemään media-alalalle. Pääaineenani ammattikorkeakoulussa oli teatteri-ja tapahtumavalaisu, jonka antamia oppeja hyödynnän paljon valokuvauksessa.

Pääpainoni valokuvauksessa on asenteellisesti vahvoissa ja mieleenpainuvissa muotokuvissa, jota ilmennän mm. sensuellin boudoir-kuvauksen kautta. Kuvaustilanteessa kommunikoin paljon ja ohjeistan kuvattavaa kuvauksissa. Näytän konkreettisesti, miten kuvattavana olevan henkilön kannattaa olla eri poseerauksissa ja asennoissa. Heittäydyn itse peliin täysin mukaan, jotta kuvausten lopputulos on paras mahdollinen! 

Create a website or blog at WordPress.com